ЗАПОЧВА РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ТРОТОАРИ И УЛИЦИ В ОБЩИНА МИРКОВО
ное 28, 2014

„Джи Пи Груп“ ООД, сключи договор за изпълнение на строително-монтажни работи по проект: „Рехабилитация на тротоари и улици в община Мирково“, изпълняван по Договор № 74 от 10.10.2014 г. с общината и с отпускане на финансова помощ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г., подкрепена от европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Строителството на обекта включва всички видове строителни и монтажни работи съгласно предложените количествено-стойностни сметки по одобрен технически проект, както и всички изпитвания и проби, необходими за окончателното завършване на обекта. Предвиждат се за подмяна 19 815 м² тротоарни плочи, 4 855 м² унипаваж, 3 889 м бордюри  в с.Мирково.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече