В ОБЩИНА ПЪРВОМАЙ ТРИ СЕЛА ЩЕ ИМАТ НОВ ВОДОПРОВОД
мар 04, 2015

50 км водопровод ще бъде подменен в трите села на Първомайска община – Искра, Езерово и Крушево. Проектите се финансират от Oперативна програма „Развитие на селските райони”, мярка 321 и са възложени за изпълнение на Джи Пи Груп.

Във всяко от селата беше направена „първа копка”, на което присъстваха кметът на общината Ангел Папазов, представители на компанията, гости и жители на селата.

Още информация http://parvomai.net/news/181599/Tri-sela-sthe-imat-nov-vodoprovod,-za-kanalizaciya—sthe-chakat

Видео  http://parvomai.net/?module=video&action=list&id=181563&cat=254

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече