СТОЛИЧНА ОБЩИНА НАГРАДИ СТРОИТЕЛИТЕ НА МЕТРОТО ПО СЛУЧАЙ ЗАВЪРШВАНЕТО НА ЕТАП 3 ОТ МЕТРОПРОЕКТА
май 12, 2015

Церемонията се състоя по време на концерт в зала “България” по случай завършването на Етап ІІІ от Проекта за разширение на метрото в София.
Кметът на София Йорданка Фандъкова благодари към всички участници в строителството на метрото, към институциите, организациите и политиците помогнали за осъществяването на този проект. Тя изрази лична благодарност към министър Ивайло Московски за предложението за връчване на високата държавна награда – орден “Стара планина” на Стоян Братоев, изпълнителния директор на МЕТРОПОЛИТЕ, и призове за още четирима представители на неговия екип.

Наградите бяха под формата на грамота и плакет за ръководителите и инженерите от компаниите, изградили трасето и метростанциите. От екипа на Джи Пи Груп ООД бяха отличени инж. Аксенти Аксентиев, обектов ръководител на метростанция Ал.Малинов; Димитър Панталеев, ръководител строителство и управителя Стефан Тотев.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече