РЕМОНТ НА ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ Е ВЪЗЛОЖЕН НА ДЖИ ПИ ГРУП ООД
апр 22, 2015

На 02.04.2015г., „Джи Пи Груп“ ООД подписа договор  с  „Топлофикация София“ ЕАД за изпълнение на строително – монтажни работи по проект за  „Обновяване и модернизация на производството и преноса на енергия в топлофикационната система на гр.София“ –  Строително – монтажни работи по подмяна на участъци от топлопреносната мрежа на гр.София за ЛОТ 15 и ЛОТ 17, находящи се на територията на ТР „Люлин“. В двата лота са включени общо единадесет  обекта, като строително-монтажните работи включват подмяна на трасетата на топлопреносната мрежа, както възстановяване на зоните засегнати от строителството.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече