РЕКОНСТРУКЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ПЪТИЩА В ОБЩИНА ВЕНЕЦ
юни 27, 2014

Възложител: Община Венец

Главен изпълнител на СМР: „Джи Пи Груп“ ООД

Изпълнението на проекта е в два лота, разделени на 11 участъка. За целия проект e предвидено изпълнение на земни и облицовани окопи, изпълнение на нови водостоци ф800 и ф1000, ревизиране и ремонт на съществуващи. Ще се изпълнява нивелетно фрезоване за достигане на проектни нива за напречените наклони на пътното трасе. Ремонтират се и съществуващите предпазни еластични огради, както има и участъци в които ще се изпълняват нови такива. Монтират се и нови знаци за постоянна организация на движение. Участъците се предават след полагане на 137 000 м2 износоустойчиво асфалтово покритие.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече