РЕКОНСТРУКЦИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ПЪТ КАЛУГЕРОВО – ВИДРАРЕ – ДЖУРОВО
юни 27, 2014

Реконструкция и рехабилитация на общински път SFO1471: /III- 308/ – Калугерово – Видраре – Джурово

Възложител: Община Правец

Главен изпълнител на СМР: „Джи Пи Груп“ ООД

Предвидени за изпълнение са строително–монтажни работи за уширяване на проектния габарит на пътя, изграждане на облицовани и земни канавки за отводняване на пътното платно. В проекта е заложено и изграждане на два нови водостока, както и укрепване на регистрирани свлачищни зони с габиони. Във връзка с изпълняване на проекта за отводняване се променя и нивелетата, изпълнение на бетонови риголи с бетонови бордюри, както и напречните наклони на пътя. За тази цел ще се изпълни нивелетно фрезоване от 12 000 м2. Износоустойчивият асфалт за крайно покритие е 72 000 м2.


ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече