РЕКОНСТРУКЦИЯ И ПРОМЯНА НА БРАНДА НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ НИС ПЕТРОЛ СЪРБИЯ – 5 БР.
юни 27, 2014

• Възложител – Нис Газпром Нефт Сърбия

• Главен изпълнител на СМР – Джи Пи Груп ООД

• Период на извършване на СМР – декември 2011 – юли 2012

• Описание на обектите –


Реконструкция и цялостна промяна на елементите от визуализацията на 5 бр. Бензиностанции на НИС Петрол в Сърбия в съответствие с новия индустриален дизайн. Местонахождение – бензиностанции Змай 1 и Змай 2 – Белград;  бензиностанция Медиана 2 – Ниш, бензиностанция Апатин/пристанище, бензиностанция Шид. СМР включват производство и монтаж на бренд елементите на навеса, сградата, бензиноколонките и свободно стоящите знаци. Рехабилитационни работи на пътните настилки, тротоарите, цялостен ремонт на помещенията в търговската сграда – архитектурно-строителни работи, вътрешни и площадкови ВиК и Електро инсталации, подмяна на санитарното оборудване. Срок за изпълнение  на СМР за един обект – от 17 до 22 дни.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече