РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА ПЪТИЩА И ВОДОПРОВОД В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ Е ВЪЗЛОЖЕНА НА ДЖИ ПИ ГРУП
фев 23, 2015

„Джи Пи Груп“ ООД, сключи договор за изпълнение на строително-монтажни работи по проект: “Рехабилитация на пътища и водопровод в населените места на Община Етрополе”, с подобекти:

  • Рехабилитация на общински път Джурово – Етрополе – Малки Искър – Брусен – Черни Дел. Дължината на участъка за рехабилитация е 2 107,18 м.
  • Рехабилитация на общински път Етрополе – Ямна – Лопян. Дължината на участъка за рехабилитация е 3 783,58 м.
  • Рехабилитация на водопроводна мрежа с. Лопян, общ. Етрополе. Предвижда се изпълнението на два главни водопроводни клона с дължини съответно 3 870 м и 2 720 м.

Обектът е финансиран с отпускане на финансова помощ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г., подкрепена от европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече