ПЪРВА КОПКА НА СПОРТНА ЗАЛА “СОФИЯ ПАРК“ В GARITAGE PARK
апр 20, 2018

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети строежа на новата спортна зала “София Парк”. Тя е част от фаза II от строителството на Garitage Park, който се изпълнява от ДЖИ ПИ ГРУП АД, и ще отговаря на всички изисквания на FIVB за провеждане на мачове на най-високо ниво. Съоръжението ще се използва от волейболния клуб “Левски” с президент Владимир Николов. На събитието присъстваха още вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев и заместник-кметът на София Дончо Барбалов и др.

„Изключително важно е, че сред бизнес и жилищните сгради е намерено място за едно прекрасно спортно съоръжение.“ заяви министър Кралев. “През последните около 10-ина години при правителствата на премиера Бойко Борисов се направи много за спортната инфраструктура в България. Построиха се много зали, и смятам че това е единственият път, за да може спортът да върви напред”, каза Любомир Ганев.

Новата спортна зала ще има капацитетът от 1700 зрители и ще отговаря на всички изисквания за провеждане на мачове от Шампионската лига по волейбол. Проектното решение на залата предлага многофункционален спортен комплекс, в който са обособени: спортна зала, тренировъчен блок, зрителска част, паркинг, конферентна зала, пресцентър, микс зона (зона за журналисти и спортисти), кафене и др.

Спортната зала предоставя възможност за практикуване на разнообразни спортове – волейбол, баскетбол, хандбал и футбол на малки врати.

ОЩЕ НОВИНИ

апр 01, 2024

Позиция на компанията

Позиция на Джи Пи Груп АД във връзка с течащата проверка на Европейската прокуратура.

Прочети повече
яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече