ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ В ГРАД ПЪРВОМАЙ ЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАНА
яну 29, 2018

На 24.01.2018г.  ДЖИ ПИ ГРУП АД започна строително-ремонтни дейности на обект ПГСС „Васил Левски“ в гр. Първомай. Ремонтът на професионалната гимназия е част от проект „Възлагане на дейности по инженеринг, проектиране, строителство и осъществяване на авторски надзор, при изпълнение на проект: „Подобряване качеството на образователната среда и предоставяне на съвременни условия чрез обновяване на материалната база на ПГСС „Васил Левски“, гр. Първомай. В рамките на ремонта са предвидени следните дейности: основен ремонт на вътрешността на сградата, мерки за повишаване на енергийната ефективност на сградата (подмяна на дограма, монтиране на интегрирана топлоизолационна система по фасадите на сградата), подмяна на електрическата инсталация, реновиране на дворното осветление, изграждане на пожарооповестителна инсталация, подмяна на осветителните тела с цел нормирана осветеност във всички помещения и др. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020г. , съфинансирана от Европейски съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Гости на събитието бяха кмета на община Първомай и председател на Училищното настоятелство Ангел Папазов, заместник-кметове, представители на изпълнителя  Обединение „Профгруп ПГСС 2017”, където ДЖИ ПИ ГРУП АД е водещ партньор и др.


ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече