ПРЕДСТОИ ИЗГРАЖДАНЕТО НА „ПЛОЩАДКОВА ТЕХНИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ПАРК“ ЧАСТ ОТ ПРОЕКТА „НАУЧНО-ТЕХНОЛОГИЧЕН ПАРК“, ГР.СОФИЯ
окт 15, 2014

Джи Пи Груп ООД чрез обединение ДЗЗД „Инженеринг парк“ сключи договор с предмет „Инженеринг (проектиране и строителство) на обект „Площадкова техническа инфраструктура и парк“, реализиращ се по проект „Научно-технологичен парк“, който се изпълнява по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013, приоритетна ос 1:“Развитие на икономика, базирана на знанието и иновационните дейности.

Ще бъдат изградени площадкова алейна мрежа, паркови територии, спортни площадки, обслужваща сграда, площадно пространство, наземен паркинг, както и инженерните мрежи.

Проектирането на Техническия и Работния проект е на етап завършване. Предстои започване на същинското строителство.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече