ОТКРИХА НОВАТА МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА В СВИЛЕНГРАД
сеп 18, 2014

На 15-ти септември 2014 в Свиленград беше открита новата спортна зала, изградена от GP Group с възложител община Свиленград. Откриването започна с приветствие към гражданите на Свиленград, освещаване на залата и спортно шоу на спортни клубове и школи от града. Присъстваха официални лица от администрацията, депутати и кандидат депутати, видни личности. Лентата преряза г-н Бойко Борисов.

Обектът е с площ от 4150 кв.м., като светлата височина над игрището е 13,0 м. Залата е подходяща за хандбал, футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол, тенис на корт, спортна и художествена гимнастика, борба, бокс, бойни изкуства и много други спортове. Зрителските трибуни са с капацитет 1025 седящи места, като 8 места са за зрители в инвалидни колички.

Допълнително залата разполага и с помещения за лекар, 4 съблекални, съблекални за треньори и съдийски състав, фитнес, зала за танци, сауна. Паркоместата в непосредствена близост са 155, от които 14 са за хора с увреждане. Спортното съоръжение отговаря на всички изисквания за провеждането на национални и международни състезания и спортни прояви.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече