ОСНОВЕН РЕМОНТ НА СУ “ВАСИЛ ЛЕВСКИ” В ГР .ШУМЕН
яну 10, 2018

ДЖИ ПИ ГРУП АД сключи договор с Община Шумен за извършване на строително-монтажни работи при реализацията на обект: "Реконструкция / основно ремонт и внедряване на енергоспестяващи мерки на СУ" Васил Левски ". Проектът ще бъде реализиран в рамките на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще включва: подмяна на хидроизолация на покрива; нова тухлена зидария; подмяна на обшивка от поцинкована ламарина при олуците на сградата, ремонт на комини и отвори в покрива, подмяна на вътрешни и външни врати и прозорци, изграждане на топлоизолационна система върху външните стени, подмяна на водопроводни тръби и др. Освен външна ремонт се предвижда ремонт на стаите и на санитарните помещения, както и реконструкция на асфалтовата настилка по спортни площадки.

Ремонтът на средно училище "Васил Левски" ще осигури рентабилна експлоатация и устойчиво използване в бъдеще.


ОЩЕ НОВИНИ

апр 01, 2024

Позиция на компанията

Позиция на Джи Пи Груп АД във връзка с течащата проверка на Европейската прокуратура.

Прочети повече
яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече