НАГРАДИ ЗА ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА 2018Г.
мар 21, 2018

На 20 март се проведе специалното издание на инициативата „Награди за принос в развитието на българската инфраструктура 2018г.“, което беше част от календара на събитията на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и беше организирано от Градът медиа груп.

Мероприятието се проведе под егидата на Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите и Министерството на енергетиката, и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора.

Целта на инициативата е да се популяризират добрите практики и постиженията на водещите компании и професионалисти. Тя прави преглед и дава публичност на най-добрите успешно завършени проекти в петте основни направления на инфраструктурата: транспортна пътна инфраструктура, транспортна железопътна инфраструктура, екологична инфраструктура, енергийна инфраструктура и градска среда. Проектите, които обхващат периода 1 януари 2016 г. – 31 декември 2017г., бяха оценени от авторитетно жури, включващо представители на Европейската комисия в България, оперативните програми „Транспорт“, „Региони в растеж”, „Околна среда” и др.

На ДЖИ ПИ ГРУП АД беше присъдено два пъти първо място за работата по Софийското метро и Софийския околовръстен път – Западна дъга. Почетните грамоти получиха лично Владимир Житенски – зам. председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор и Стефан Тотев – изпълнителен директор на ДЖИ ПИ ГРУП АД.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече