КАК ВПРЕГНАТИТЕ В РАБОТА БАКТЕРИИ ПРЕЧИСТВАТ ОТПАДНИТЕ ВОДИ НА КРИЧИМ? – В ПРЕДАВАНЕТО „ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА“ ПО БНТ
фев 17, 2015

На 17 февруари в предаването „Зелена светлина“ в ефира на Националната телевизия беше излъчен репортаж за пречиствателната станция за отпадни води в гр.Кричим.  Обектът е изграден от консорциум от Джи Пи Груп ООД и АРЕМА „Агуа, Резидиос и Медио Амбиенте“ АД, Испания за 7 месеца, и е в експлоатация повече от три месеца.

Вижте повече от предаването на http://bnt.bg/predavanyia/zelena-svetlina/kak-vpregnatite-v-rabota-bakterii-prechistvat-otpadnite-vodi-na-krichim-zelena-svetlina-na-fokus-17-02-2015 .

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече