ИНТЕГРИРАН ВОДЕН ПРОЕКТ НА ГР.ПИРДОП
юни 27, 2014

Изграждане на ПСОВ с извън площадкови съоръжения и мрежи, доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа с реконструкция на съпътстваща водопроводна мрежа

Възложител: Община Пирдоп

Главен изпълнител: „Джи Пи Груп“ ООД чрез консорциум „ИНТЕРПРОМ РАЙКОМЕРС КОНСТРАКШЪН 99”

• Дата на започване – 05.04.2012 г.

• Дата на завършване – 01.12.2012 г.

Обекта се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013” на Министерството на околната среда и водите. Изгражда се битова и дъждовна канализационна мрежа на гр. Пирдоп и подмяна на съпътстващата водопроводна мрежа. Изпълнението на проекта включва изготвяне на работни проекти на база одобрен идеен проект, както и изпълнението им. В проекта е решено подмяна на съществуващите бетонови канализационни тръби с нови полипропиленови. За отвеждане на повърхностните води е предвидена нова дъждовна канализационна мрежа с изграждане на преливни шахти в участъци, в които канализацията ще е от смесен тип. В обхвата на проекта е предвидено и подмяна на съпътстващия на канализационната мрежа водопровод. Общата дължина на трасетата подлежащи на реконструкция и изграждане на нова мрежа е 32 000 метра.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече