ИНСПЕКЦИЯ НА МЕТРОТРАСЕТО КЪМ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
фев 27, 2015

Кметът на София Йорданка Фандъкова, заедно с министъра на транспорта Ивайло Московски и изпълнителния директор на Mетрополитена Стоян Братоев инспектираха новопостроените метростанции Летище София, Софийска Света гора, Искърско шосе и Дружба, на две от които главен изпълнител е Джи Пи Груп. Заедно с журналисти те пропътуваха разстоянието между станциите по метротрасето с мотриса от МС Летище София до МС Дружба и обратно. Участъка ще бъде пуснат в експлоатация през месец април.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече