ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ “СТРАТЕГИЧЕСКА ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИИ 2015 – БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДНИ БАЛКАНИ”
мар 26, 2015

Джи Пи Груп ООД беше един от партньорите на годишната конференция „Стратегическа инфраструктура”, организирана от ГРАДЪТ Медиа Груп и беше проведена на 24 март 2015 г. в Sofia Event Center, гр. София,. Вече 10 години конференцията осигурява платформа на най-високо управленско ниво, чрез която публичния сектор и институциите, водещите компании в сектора и експертите комуникират и дискутират тенденциите, политиките и стратегиите в планирането, финансирането, изграждането и развитието на стратегическите проекти в България и региона. Сегашното издание се фокусира върху развитието на сектора в България и Западни Балкани.

Повече информация може да видите на: http://infrastructure-bg.com/bg/

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече