ГККП КАЛОТИНА
юни 27, 2014

Възложител: Областна Управа – София област

Главен изпълнител: „Джи Пи Груп“ ООД

Изпълнението на проекта включва рехабилитация и реконструкция на асфалтови участъци от трасетата вход за лекотоварни коли и автобуси, вход товарно трасе, изход за лекотоварни коли и автобуси, както и изход за товарни автомобили. По време на работа, ще се сменят и компрометираните бордюри, ще се освежат осветителните стълбове, както и еластичната ограда. Предвижда се и цялостна подмяна на хоризонталната пътна маркировка.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече