ДЖИ ПИ ГРУП ВЗЕ УЧАСТИЕ В КОНФЕРЕНЦИЯ „КОХЕЗИОННА ПОЛИТИКА (2014-2020) – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ПЕРСПЕКТИВИ”
май 29, 2015

Събитието се проведе под патронажа на председателя на Комисията по регионално развитие в Европейския парламент Искра Михайлова.

Във форума участваха зам. министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова. В конференцията се включат и председателят на КСБ инж. Светослав Глосов, изп. директор инж. Иван Бойков, Витория Алиата ди Вилафранка, директор на Главна дирекция „Регионална и урбанистична политика“ на ЕК, и Маргарете Хофман от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ).

Инж. Стефан Чонков, проектов мениджър в Джи Пи Груп ООД, представи под формата на презентация изпълнените от компанията проекти по разширение на метрото в София – метростанция Ал.Малинов, метростанция Ал.Теодоров-Балан и метро тунелите в участъка.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече