ДЖИ ПИ ГРУП ООД ЩЕ ИЗВЪРШИ РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ПЪТИЩА И ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА В С. ГЪЛЪБОВЦИ, ОБЩИНА СЛИВНИЦА
май 15, 2015

„Джи Пи Груп“ ООД, сключи договор за изпълнение на строително-монтажни работи по проект: “Реконструкция и рехабилитация на общински пътища, и реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа в с. Гълъбовци, община Сливница” , с подобекти:

1. Реконструкция и рехабилитация на общински път между с. Драготинци и с. Пищане с квадратура 2 172 м²

2. Реконструкция и рехабилитация на общински път, отклонение между селата Драготинци и Пищане за с.Повалиръж – с квадратура 482 м²

Реконструкцията на общинските пътища в община Сливница е от с. Драготинци до с. Пищaне, а също така и отклонението от горния път до с.Повалиръж. Общата дължина на участъците е 7.393 км. Габарита на пътя е 3,75 м с два банкета по 1,25 м. Настилката се предвижда да е изцяло от асфалтобетон.

3. Реконструкция и рехабилитация на общински път от гр. Сливница до границата с община Драгоман, с дължина 4,8 км – с квадратура 30 879 м²

Обхвата на реконструкцията на този участък е от центъра на гр.Сливница до премостването на път I-8 /Главен път за Калотина/. Габарита на пътя е 6 м с два банкета по 1,5 м. Настилката се предвижда да е изцяло от асфалтобетон.

4. Реконструкция и рехабилитация на общински път /Алдомировци – Габер / – Извор – Бахалин, с дължина 3,3 км – с квадратура 13 636 м²

Обхвата на реконструкцията на този участък е от отбивката за с. Извор и с. Бахалин от с. Алдомировци. Габарита на пътя е 4 м с два банкета по 1 м. Настилката се предвижда да е изцяло от асфалтобетон.

5. Реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа в с. Гълъбовци – с дължина 2 215 м

Предвижда се подмяна на водопроводните клонове на с. Гълъбовци. Предвидени са спирателни кранове и пожарни хидранти. Ще се реконструират главните клонове – 1 755 м и довеждащия водопровод – 460 м.

Проектът ще се изпълни по Договор № 202 от 10.10.2014 г. с общината и с отпускане на финансова помощ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г., подкрепена от европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече