ДЖИ ПИ ГРУП ООД ПРЕДСТАВИ ЗАВЪРШЕНИТЕ ПРОЕКТИ НА МС АЕРОГАРА И МС АЛ.МАЛИНОВ ВЪВ ФОРУМ ГРАДЪТ
юни 09, 2015

ФОРУМ ГРАДЪТ бе организиран от ГРАДЪТ Медиа Груп за четвърта поредна година, като темата беше „Визията на градските лидери за приоритетите при реализиране на потенциала на градовете и предоставяне платформа на бизнеса за популяризиране на постиженията и иновациите в областта на управлението, планирането и реализирането на ключовите градски системи“.

Основните акценти от програмата бяха:
– Публични и частни инвестиции за развитие на градовете.
– Национална програма за енергийно обновяване на многофамилните жилищни сгради.
– Транспорт и мобилност. Проекти за интегриран градски транспорт в българските градове.
– Строителни предизвикателства при изграждане на новите участъци на софийското метро.
– Бъдещето на метрото – трети метродиаметър.

Присъстваха представители на ресорните министерства – МРРБ, МОСВ, МТИТС, МИЕТ, на оперативните програми, финансиращи градските проекти (ОПРР, ОПОС), на държавни агенции и комисии, кметове и представители на общини, строителни компании, инвеститори и други.

Инж. Стефан Чонков, началник строежи и инж. Йонко Димитров, мениджър проекти в „Джи Пи Груп” ООД представиха презентации на построените метростанции Аерогара и Ал.Малинов в столицата.

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече