ДЖИ ПИ ГРУП ООД БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА ЛИДЕР В СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ НА TRUE LEADERS НА ICAP БЪЛГАРИЯ
дек 18, 2014

За втора поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP България (ICAP Bulgaria е част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа) отличи 72 български компании с наградите “TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 3-ти декември 2014 г. в зала Rainbow Plaza в София с участието на повече от 250 висши мениджъри от българския бизнес, както и председатели на търговски камари и държавни организации.

ДЖИ ПИ ГРУП ООД бе излъчена за лидер в строителния бранш, сектор “Инфраструктурно строителство” за 2013 година. Наградата на дружеството бeше връчена от Стефан Дюлае – председател на Френско-българската търговска и индустриална камара,

Критериите които определиха ДЖИ ПИ ГРУП ООД за “TRUE LEADER” са, че фирмата е  сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA, че е увеличилa броя на персонала си (2013 спрямо 2012), лидер е в строителния сектор и e c висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 – A1).

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече