„Джи Пи Груп“ АД с приз от на Българска асоциация за управление на хора
яну 29, 2020

Специалистът „Човешки ресурси“ в „Джи Пи Груп“ АД, Наталия Тулуш бе отличена с приза „HR професионалист на годината“ в Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. “Джи Пи Груп“ АД бе единствената изцяло българска компания, която получи награда в надпреварата. Конкурсът на БАУХ ежегодно отличава иновативни и успешни практики, реализирани на национално ниво. Дава публичност и признание на постигнатите резултати, което дава добавена стойност за организациите и развитието на HR индустрията в България.

Г-жа Тулуш, кандидатства с проектите за преструктуриране и промяна на длъжностните характеристики на служителите в компанията, обучение „Безопасност като личен избор“ и със „Стажантска програма“ за 2019 г., която след огромната си успеваемост през 2018 г. (75% от стажантите бяха назначени в компанията), от лятна бе трансформирана в целогодишна.

Във всяка индустрия, за да бъдеш успешен трябва на първо място да си добър професионалист. В „Джи ПИ Груп“ АД вярваме в това и пожелаваме на екипа ни целеустременост и покоряване на нови върхове!

ОЩЕ НОВИНИ

яну 25, 2022

„Джи Пи Груп“ АД отличи смел мъж в инициативата Достойните българи

Заместник главният инженер на „Джи Пи Груп“ АД Георги Гигов отличи Момчил Тошков, полицаят, който скочи в ледените води на река Дунав, за да извади млада жена, направила опит да сложи край на животът си, в ежегодното издание на Достойните българи.

Прочети повече
дек 17, 2021

„ДЖИ ПИ ГРУП“ АД С ЧЕТИРИ ОТЛИЧИЯ В СГРАДА НА ГОДИНАТА

„Джи Пи Груп“ АД грабна четири отличия в двадесетото издание на най-престижния конкурс за строителство у нас, Сграда на годината.

Прочети повече
юни 25, 2021

Стартира изграждането на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас

Официалният старт на строителните дейности по изграждане на модерни системи за сигнализация и телекомуникации по жп линията Пловдив-Бургас бе даден от служебния министър Георги Тодоров и генералния директор на НКЖИ инж. Красимир Папукчийски.

Прочети повече